Nieuws

Sociaal ondernemen bevorderen als gemeente?

Heeft uw gemeente ambities op het terrein sociaal ondernemerschap? Bent u degene die dit in de praktijk vorm moet geven en wilt u best eens door collega’s uit andere gemeenten verder worden geholpen?

G40, Platform31 en KplusV organiseren in 2018 een aantal ‘versnellingssessies’ en bieden u de mogelijkheid om uw vraag gerelateerd aan sociaal ondernemerschap voor te leggen. In een middag nemen we uw casus onder de loep en zorgen we dat u de volgende dag direct concrete stappen kunt maken.

Wij zorgen voor de werkvorm, de tafelgasten en de verslaglegging. We vragen u een casus in te brengen en deze vooraf met ons voor te bereiden. De onderwerpen kunnen uiteenlopend van aard zijn, denk aan: het opzetten van een SIB, het matchen van de praktijk met het beleid SROI, het formuleren van een right to challenge of het creëren van intern draagvlak voor sociaal ondernemen of het verbinden van partijen in de gemeente. Wat speelt er in uw gemeente? Bij interesse neemt u vrijblijvend contact op met Sabina Gietema, via sabina.gietema@platform31.nl of 06 5794 1933.

Meer informatie over dit onderwerp: Werkdossier Sociaal ondernemerschap