Congres van het Programma Stedelijke Transformatie
Donderdag 22 februari 2018 (zet in uw agenda), 12 - 18 uur.
Locatie: De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Waarom?

Gemeenten, marktpartijen en andere betrokkenen gaan in het programma Stedelijke Transformatie aan de slag om binnenstedelijke gebiedstransformaties te versnellen en op te schalen. Dat is noodzakelijk vanwege de omvangrijke woningbouwopgave en tal van andere maatschappelijke opgaven. Tijdens het jaarcongres krijgt u praktische voorbeelden en handvatten en deelt u kennis en ervaring met andere professionals.

Wat gaan we doen?

U gaat aan de slag met concrete casussen waarin u kijkt naar de opgaven bij de ontwikkeling van nieuwe woningen in steden en dorpen. U krijgt praktische voorbeelden, handvatten en mogelijkheden om verder te gaan met uw eigen transformatieproject. Onderaan de pagina ziet u een eerste overzicht van de themasessies.

Jop Fackeldey (voorzitter fysieke pijler G32, wethouder Lelystad) vertelt meer over het programma Stedelijke Transformatie en de meerwaarde voor deelnemers. Keynote Coen van Oostrom (CEO, OVG Real Estate) geeft zijn visie op de transformatie van binnenstedelijke gebieden en het belang daarvan voor de internationale concurrentiepositie van Nederland. Samenwerking tussen overheid en markt is daarbij van cruciaal belang.

Voor wie?

Voor gemeenten, marktpartijen en andere partijen die werken aan transformatieprojecten.

Aanmelden! 

Meld u hier alvast aan voor het eerste jaarcongres ‘Samen aan de slag met Stedelijke Transformatie’. 

Deelname aan het congres is kosteloos voor medewerkers van gemeenten, provincies, Rijk en leden van Neprom, Bouwend Nederland, IVBN.