Op de Dag van de Stad 2018 komen ruim 2.000 mensen bij elkaar die in Nederland werken aan toekomstbestendige steden en stedelijke regio’s. Want elke dag zijn bestuurders, ambtenaren, ondernemers, actieve inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en wetenschappers bezig om de steden in Nederland verder te brengen. Daarom bieden we één dag waarop we inspireren, informeren, agenderen, verbinden en bouwen met elkaar.

Deze tweede editie van het congres heeft als thema ‘De stad in balans’. Hoe zorgen we voor een goed evenwicht tussen uiteenlopende belangen in onze groeiende steden en stedelijke regio’s? Tussen bezoekers en bewoners? Tussen steen en groen? Tussen welvaart en welzijn? En hoe kunnen we daar samen aan bijdragen? U hoort en ervaart het in last lectures door topsprekers op het hoofdpodium, in elf deelcongressen en speciale excursies.

Toonaangevende sprekers in hun vakgebied hebben al toegezegd een bijdrage te leveren, zoals vermaard architect Francine Houben, goeroe van de energieneutrale samenleving Marjan Minnesma en de New Yorkse stadsvernieuwer Robert Hammond. Speciale gast is BZK-minister Kajsa Ollongren.

Schrijf snel in
Het aantal kosteloze inschrijvingen is beperkt. Daarna betaalt u € 95,- voor het bijwonen van de Dag van de Stad. Schrijf dus vooral snel in!
Op de website www.dedagvandestad.nl vindt u alle informatie over het programma, de sprekers, de thema’s, inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier.

 Lees ook: De ideale balans op de Dag van de Stad 2018