Het G40 Stedennetwerk is op donderdag 26 en vrijdag 27 september 2024 te gast in de gastvrije en boeiende gemeente Sittard-Geleen! 

Een goed moment voor u - als bestuurder van een van de 41 (middel) grote steden – om uw collega’s te ontmoeten en te spreken over de belangrijke uitdagingen voor onze steden. Tijdens onze tweedaagse doen we inspiratie op gedurende een mooi programma, in een mooie omgeving met enthousiasmerende sprekers en speciale gasten, waaronder mogelijk enkele leden van het nieuwe kabinet. We duiden de op Prinsjesdag gepresenteerde plannen van onze nieuwe regering, we maken kennis met Sittard-Geleen (bekeken met andere ogen) en genieten van een mooi avondprogramma. Aan het eind van de tweedaagse gaan we met nieuwe ideeën naar huis om wat we zijn te verbinden met wat we worden. 

Sittard-Geleen nodigt u van harte uit! 

 

Programma

De eerste dag staat in het teken van het thema 'stedelijke transformatie en leefbare wijken', met aansprekende voorbeelden, gesprekken, gasten, deskundigen en werkbezoeken. Ook de samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is onderdeel van het programma. De tweede dag zijn we te gast op een bijzondere locatie, namelijk de Brightlands Chemelot Campus, een van de meest complexe transitiegebieden van Nederland. Samen met Arne van Hout, directeur-generaal Openbaar Bestuur en Democratische Rechtsstaat op het Ministerie van BZK, duiden we de op Prinsjesdag gepresenteerde plannen van onze nieuwe regering. Vervolgens kunt u deelnemen aan meerdere inhoudelijke sessies over actuele thema’s, in aanwezigheid van inspirerende sprekers en deskundigen. 

Lees het programma (pdf)

  • donderdag 26 september: 12.30 – 21.30 uur
  • vrijdag 27 september: 9.30 – 15.30 uur

Aanmelden

Meld u nu aan voor de Bestuurlijke Netwerkdagen.

We verwelkomen u graag op 26 en 27 september in Sittard-Geleen!

Hotelovernachting

Een belangrijk deel van het programma speelt zich af in de meer dan 750-jaar oude binnenstad. Twee hotels in historische gebouwen hebben voor u een aantal kamers gereserveerd. U kunt nu alvast uw hotelkamer reserveren, beide hotels liggen centraal gelegen ten opzichte van de locaties. U kunt bij de reservering aangeven dat u voor de G40-netwerkdagen komt.

DoubleTree by Hilton 
Parklaan 4 
6131 KG Sittard
Kim Meeuwissen
+31 (0)46 4009242
reservations@doubletreesittard.nl

Merici Hotel Sittard
Oude Markt 5-7
6131 EN Sittard 
Dinjah van Mulken
+31 (0)46 4009002
sales@mericihotel.nl