De maatschappelijke uitdaging centraal

Armoede, schulden, klimaatverandering, werkloosheid of circulaire economie. De samenleving wordt geconfronteerd met complexe uitdagingen. Overheden kunnen deze niet alleen oplossen. Sociale ondernemingen zijn hierbij een belangrijke partner, vanwege de oplossingsrichting die ze een maatschappelijk vraagstuk kunnen bieden. Om de samenwerking tussen overheden en sociale ondernemingen te verbeteren organiseren we het Social Enterprise overheidscongres, dit jaar met als thema: de maatschappelijke uitdaging centraal!

Wat kunt u verwachten?

Het Social Enterprise overheidscongres staat volledig in het teken van de maatschappelijke uitdagingen en de kansen die dit biedt voor samenwerking. Wat heeft een sociaal ondernemer te bieden? Welke instrumenten zijn er vanuit de gemeente voor handen om samenwerking te bestendigen?

U kunt rekenen op inspirerende bijdragen van o.a. Fatma Koşer Kaya (wethouder economie Amersfoort), Gerry Higgings (Social Enterprise World Forum), Bas van Abel (de Clique/Fairphone) en Willemien Vreugdenhil (wethouder economie Ede/G40). De komende periode maken we steeds meer programmaonderdelen bekend, dus hou de website van het congres in de gaten.

Meer informatie en aanmelden

Het congres vindt plaats op 25 september in de Prodentfabriek in Amersfoort. Een must voor zowel beleidsmakers als sociaal ondernemers. Lees hier meer over het congres en koop nu alvast uw ticket!

Speciale korting voor leden van het G40 Stedennetwerk!
Werkt u voor een gemeente van het G40 Stedennetwerk? Kom dan samen met een collega naar het Social Enterprise Overheidscongres. U krijgt namelijk het tweede kaartje gratis. Maak hiervoor in het aanmeldformulier gebruik van de kortingscode: G40SEO2019  

Het congres wordt georganiseerd door Social Enterprise NL in partnerschap met de gemeente Amersfoortde G40 en Platform31.

Zie ook: kennisdossier Sociaal ondernemerschap